Cum să faci niște adorabile pisici îmbrățișate

0
66

Acest eGhid este absolut fermecător. Iată cum puteți face niște perne decorative sub forma unor pisicuțe afectuoase. Aveți nevoie de:

 • Puf, vata, burete etc. pentru umplutura pernei
 • pânză pentru burduf
 • material în modelul dorit pentru față de pernă – hăinuțele pisicilor
 • ată, ac
 • foarfece

Cum procedați:

 1. Faceți un șablon și decupați o bucată de material sub forma unui baston lat, cu urechiușe la vârf, așa cum puteți vedea în prima fotografie de mai jos. Apoi încă 3 bucăți după același șablon. Acestea vor fi corpurile pisicilor.
 2. Coaseți câte două bucăți suprapuse, lăsând partea de jos descusută, apoi întoarceți pe dos și umpleți cu puf.
 3. După ce ați umplut burduful, coaseți și partea lăsată deschisă, de la bază.
 4. Folosind șablonul inițial pentru corpurile pisicilor, mai decupați câte 2 bucăți, de data aceasta din materialul pentru față de pernă, cu jumătate în centimetru în plus pe margini. Va trebui să le coaseți și pe acestea pe dos, le întoarceți pe față și îmbrăcați burduful.
 5. Decupați niște bucăți lungi din materiale, asemenea cravatelor, acestea vor fi brațele pisicilor. Trebuie să faceți câte 2 brațe pentru fiecare pisică din materialul folosit pt burduf, îmbrăcat apoi în celălalt, sau direct din materialul folosit pentru îmbrăcarea pernelor. Acestea se vor coase de corp și se vor lega la spatele celeilalte pisicuțe într-o fundă.
 6. Dacă vreți o nuanță mai deosebită, puteți coase inimioara întocmai precum vedeți în fotografie. Coaseți câte jumătate de inimă din materialul celeilalte pisici la baza fiecărei perne, astfel încât atunci când le alăturați să formeze un întreg.
 7. Restul ține de detalii. Trebuie să coaseți figura pisicuțelor și codiță, întocmai precum în imagini. Cu puțină răbdare și îndemânare, o veți scoate la capăt. Și e atât de frumos rezultatul, încât merită efortul și răbdarea voastră.